100% Arabica - Congo

Díky specifickému mikroklimatu získává káva z Konga svou jedinečnou chuť. Objevte její silnou plnou chuť s tóny koření a jemnou kyselostí doprovázenou aroma višní, černého rybízu a skořice.

Stupeň pražení: FRENCH, ITALIEN - tmavě hnědá barva, zrna jsou výrazně mastná, v chuti lze cítit spálené tóny

Gramáž
Způsob mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 58/501 58/503 58/505 58/507 58/509 58/511 58/513 58/515 58/502 58/504 58/506 58/508 58/510 58/512 58/514 58/516 Zvolte variantu
283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 461 Kč 461 Kč 461 Kč 461 Kč 461 Kč 461 Kč 461 Kč 461 Kč od 283 Kč 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH 380,99 Kč bez DPH od 233,88 Kč bez DPH
100% Arabica - Congo

OBLAST KONGO

  • Nejčastěji se káva pěstuje v okolí jezera Kivu
  • Oblast charakterizuje svěží vegetace, půdy vulkanické povahy a vysoká nadmořská výška
  • Nestabilita a chudoba země pěstitelům kávy příliš nepřejí, přesto lze narazit na mimořádně dobré sklizně

PĚSTOVÁNÍ

  • Pěstována v rovníkové Africe, tropickému pásu, kde díky srážkám dochází ke dvěma obdobím sběru
  • Káva odrůdy Bourbon je zpracována mokrou metodou

Věděli jste, že...

Kongo zažívá kávovou renesanci.

Po desetiletí občanských konfliktů se drobné farmy vracejí na výsluní.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: