100% Arabica - Columbie

Kolumbijská káva patří mezi nejoblíbenější kávy na celém světě. Objevte její vyváženou chuť s tóny oříšků a smetany, doprovázenou sladkým aroma.

Stupeň pražení: FRENCH, ITALIEN - tmavě hnědá barva, zrna jsou výrazně mastná, v chuti lze cítit spálené tóny

Gramáž
Způsob mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 52/250 52/501 52/503 52/505 52/507 52/509 52/511 52/513 52/500 52/502 52/504 52/506 52/508 52/510 52/512 52/514 Zvolte variantu
283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 283 Kč 466 Kč 466 Kč 466 Kč 466 Kč 466 Kč 466 Kč 466 Kč 466 Kč od 283 Kč 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 233,88 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH 385,12 Kč bez DPH od 233,88 Kč bez DPH
100% Arabica - Columbie

OBLAST Huila

  • Nejvíce ji ovlivnily vulkanické erupce
  • Sopky vytvořily mohutné masivy hor i hluboké údolí, kterým protéká řeka Magdalena
  • V poušti Tatacoa stoupají teploty k 35 ⁰C, na horských vrcholech Nevado del Huila teplota málokdy překročí nulu

PĚSTOVÁNÍ

  • Kávovník se pěstuje mezi výběžky And kde je mírně vlhké podnebí, které zdejším kávovníkům prospívá
  • Zdejší hornatý terén má rozdílné mikroklima v různých oblastech, takže je možné tu kávová zrna sbírat téměř celý rok, protože plody kávovníků dozrávají postupně na různých místech
  • Káva odrůdy Typica je zpracována mokrou metodou

Věděli jste, že...

Káva je pro Kolumbii a její průmysl dokonce tak důležitá, že každé auto, které přejíždí hranice musí být pečlivě vydezinfikováno, aby náhodou nepřenášelo nějakou chorobu, která postihuje kávovníky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: