100% Arabica - Columbie

Kolumbijská káva patří mezi nejoblíbenější kávy na celém světě. Objevte její vyváženou chuť s tóny oříšků a smetany, doprovázenou sladkým aroma.

Stupeň pražení: FRENCH, ITALIEN - tmavě hnědá barva, zrna jsou výrazně mastná, v chuti lze cítit spálené tóny

Gramáž
Způsob mletí
Přejete si kávu namlít?
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 52/515 52/517 52/519 52/521 52/523 52/525 52/514 52/516 52/518 52/520 52/522 52/524 Zvolte variantu
335 Kč 360 Kč 360 Kč 360 Kč 360 Kč 360 Kč 564 Kč 519 Kč 564 Kč 564 Kč 564 Kč 564 Kč od 335 Kč 299,11 Kč bez DPH 321,43 Kč bez DPH 321,43 Kč bez DPH 321,43 Kč bez DPH 321,43 Kč bez DPH 321,43 Kč bez DPH 466,12 Kč bez DPH 463,39 Kč bez DPH 503,57 Kč bez DPH 503,57 Kč bez DPH 503,57 Kč bez DPH 503,57 Kč bez DPH od 299,11 Kč bez DPH
100% Arabica - Columbie

OBLAST Huila

  • Nejvíce ji ovlivnily vulkanické erupce
  • Sopky vytvořily mohutné masivy hor i hluboké údolí, kterým protéká řeka Magdalena
  • V poušti Tatacoa stoupají teploty k 35 ⁰C, na horských vrcholech Nevado del Huila teplota málokdy překročí nulu

PĚSTOVÁNÍ

  • Kávovník se pěstuje mezi výběžky And kde je mírně vlhké podnebí, které zdejším kávovníkům prospívá
  • Zdejší hornatý terén má rozdílné mikroklima v různých oblastech, takže je možné tu kávová zrna sbírat téměř celý rok, protože plody kávovníků dozrávají postupně na různých místech
  • Káva odrůdy Typica je zpracována mokrou metodou

Věděli jste, že...

Káva je pro Kolumbii a její průmysl dokonce tak důležitá, že každé auto, které přejíždí hranice musí být pečlivě vydezinfikováno, aby náhodou nepřenášelo nějakou chorobu, která postihuje kávovníky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola